2021. október 27., szerda

Jürgen és Jolán

 2021. október 24-én hoztuk a házhoz Jolánt, a kis fehér házi cicust abból a célból, hogy Jürgen, az ivartalanított házi kandúrunk ne legyen egyedül naphosszat, amíg mi munkában/iskolában vagyunk. 2019. februárjában került hozzánk Jürgen, nagyon sok idő eltelt azóta.






Jürgen nem fogadta túl lelkesen a kis jövevényt, egy napig fújt rá, az "F" betűt használva. Velünk, emberekkel is megszüntette Jürgen a diplomáciai kapcsolatot, durcizott a pince ablakban, vagy tüntetőleg kivonult a teraszra. A harmadik nap már nem fújt rá, igyekezett inkább levegőnek nézni, viszont kíváncsiságát nem tudta legyőzni, és használta Jolán külön almos-WC-jét. Persze Jolánt sem kellett félteni, nagy előszeretettel evett inkább Jürgen táljából, mint a sajátjából, Jürgen vize is finomabb volt, mint a saját víz.















Első állatorvosi vizsgálatra a tegnapi napon került sor, ahol nagyon hamar kiderült, hogy Jolán már csak idézőjeles "Jolán", mivel mogyorói vannak a kis drágának. Tehát maximum Jozef lehetne, ha ez identitását bármiben is befolyásolná, tekintettel közelgő ivartalanítására...

Üdvözlünk a családban, "Jolán"!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése