2020. december 12., szombat

Blanka 11., az ikrek 9. születésnapja

Minden születésnap más, nálunk triplán más. A december nálunk a várakozásról szól, nemcsak advent miatt, hanem a hármas szülinap miatt is. 

 

A családi születésnapot 2020. december 12. szombatra terveztük - tekintettel arra, hogy Blanka december 7-én, az ikrek december 15-én születtek. Ennek megfelelően estére a ház is elnyerte méltó díszkivilágítását:



A december idén is a meglepetések hónapja: december 5-én új autót hozott a mikulás.


A gyerekek a tortarendelésüket jó időben már elkészítették, azt nem mondom, hogy Dóri boldog volt tőle. Ennek ellenére nagyon nagyon finom volt mindegyik torta. Köszönjük, Dóri!



Nórika tortarendelése volt a leghosszabb: hat soron keresztül írta, hogy csillag alakú tortát szeretne, amely gyümölcsös legyen belül, ha felvágjuk. Ezen kívül kérte, hogy a csillagnak legyen ruhája, kalapja...


Ágoston azt kérte röviden, hogy Kinder Pingui ízű legyen a torta és kocka alakú.



Blanka nagyon szofisztikált volt a tortarendelést illetően, mivel Ownmckendry-s tortát kért, olyan amely rózsaszín, de az oldala fekete. (No ask.)



Kétségtelen, hogy nagy ovációt okozott a szülinapi közös ajándék is: xbox-ot kaptak a gyerekek keresztszüleiktől, tőlünk pedig egy alkalmas tévét, hogy élvezni tudják a játékot rajta.





Kedves Blanka!

Szinte hihetetlen, de 11 éves lettél.

Tavaly azt kívántam neked, hogy növeld a súlyodat (pipa!), és gyorsulj fel a csiga-biga üzemmódból (itt nincs pipa). Amikor kiskamaszkorba léptél, attól kezdve az agyad áthuzalozása is elkezdődött, a véget nem érő vihorászásaid, hangulati ingadozásaid, a tanuláshoz való hozzáállásod feszegetik szüleid türelmét, de tudd, hogy nagyon szeretünk.


Kedves Nóra! Kedves Ágoston!


Gyorsan repül az idő veletek, hiszen már 9 évesek lesztek! Nem olyan rég, még totyogós kisgyermekek voltatok, ma meg már társalgunk veletek a világ történéseiről. Kívánom nektek, hogy mindig ilyen jó (iker)testvérek legyetek, akik nem akarnak egymástól elszakadni. Nagyon szeretünk benneteket!




1 megjegyzés: